Pod konsalting uslugom podrazumevamo jedan sveobuhvatan pristup rešavanju poslovnog problema naših klijenata, koji podrazumeva viši nivo kompleksnosti i sadrži obaveznu fazu istraživanja  i rešavanja problema.

U širem smislu, ovde spadaju i izrade biznis planova, odnosno investicionih elaborata i studija. Savetovaćemo Vas kako da iskoristiti olakšice, oslobođenja i podsticaje po Zakonu o porezu na dobit – dohodak i ostvariti maksimalne uštede.

Ovde spada i kontinuirano praćenje, nadziranje i upućivanje u rad službe računovodstva koja radi u okviru klijentovog preduzeća u slučajevima kada je klijent funkciju računovodstva organizovao u svom sastavu, bez poveravanja operativnih poslova agenciji. Savetovaćemo Vas pri izboru poslovnog softvera za potrebe Vaše firme, a po želji možemo raditi i na Vašem postojećem softveru.

Pružićemo Vam stručno i poslovno savetovanje tokom cele godine uz obavezu čuvanja Vaših poslovnih tajni i davati vam odgovore na sva pitanja s kojima se kao privrednik možete sresti u svakodnevnom poslovanju.

Pružićemo Vam pomoć u poslovanju, bićemo tačni, uslužni i stručni i davaćemo Vam ideje za upravljanje poreskim obvezama tako da Vaše poreske strategije uvek budu u skladu sa Zakonom.